Yeni güncelleme gelecek bilginize - Musonya Software

Musonya Software

• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen GiriÅŸ yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Yeni güncelleme gelecek bilginize
(0 inceleyen) 
İletişim başkanlığınca onaylı bir filtreleme yazılımıdır. İnternet kafeciler gibi toplu internet erişim hizmeti veren firmaların kullanım zorunluluğu olan bir filtredir. Bu ürün hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen bu başlık altında yazınız.
Alta gitSayfa: 12
BAŞLIK: Yeni güncelleme gelecek bilginize
Yeni güncelleme gelecek bilginize 1 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0
Bugün akşama doğru veya pazar günü sabahı yeni güncelleme gelecek. Bunu söylüyorum çünkü şuanki hatalardan sıkıntı çektiğinizi biliyorum.

Sizlerin belirttiğiniz ve benim yakaladığım bir kaç önemli sorun var onların üstünde çalışıyorum.

Bilginize..
admin
Yönetici
Gönderiler: 219
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Musonya Software & Internet Technologies
Download - Satın al

Cvp:Yeni güncelleme gelecek bilginize 1 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0
YEMİN EDİYORUM BU PROGRAMI ALDIĞIM GÜNE LANET EDİYORUM ARTIK. ELLERİM AYAKLARIM KIRILSAYDIDA BU PROGRAMI ALMAK İÇİN POSTANEYE GİDİP PARA YATIRAMASAYDIM. SİNİRDEN ÖLÜCEM ARTIK YA. BÜTÜN MÜŞTERİLERİM DAĞILTI GİTTİ. BÖYLE BİR PROGRAMMI OLUR YAA. ZATEN ESKİSİ ŞÖYLE BÖYLE İDARE EDİYORDU NE GEREK VARDI YENİ SÜRÜMÜNE. HERŞEY ALLAK BULLAK OLDU. BIKTIM BU İŞTENDE MESLEKTENDE YAAAAA.
gumusnet
Yeni üye
Gönderiler: 1
graphgraph

Şuan yeni güncelleme yapıldı. Umarız bu yeni güncellemeden sonra fikrinizi değiştirirsiniz.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı siz ve diğer müşterilerimizden özür dileriz.

Musonya Yazılım
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

Murat Bey yeni update i yaptım ama oyunları network'ten çekerken yine donma sorunum devam ediyor.Bunun nedeni büyük ihtimalle winzip winrar gibi programlarla arşivden taşınabilir disklere dosya aktarımı yapılabilmesinin önüne geçmek için yaptığınız update ile ilgisi var.Çünkü daha önce böyle bir problem yoktu.Bu problem haricinde en son updatete bir problem yok gibi.Yukardaki probleme bir bakarsanız sevinirim.İyi çalışmalar
adekscafe
İstekli
Gönderiler: 10
graphgraph
Son Düzenleme: 22/02/2010 11:24 Düzenleyen adekscafe.

adekscafe yazan:
Murat Bey yeni update i yaptım ama oyunları network'ten çekerken yine donma sorunum devam ediyor.Bunun nedeni büyük ihtimalle winzip winrar gibi programlarla arşivden taşınabilir disklere dosya aktarımı yapılabilmesinin önüne geçmek için yaptığınız update ile ilgisi var.Çünkü daha önce böyle bir problem yoktu.Bu problem haricinde en son updatete bir problem yok gibi.Yukardaki probleme bir bakarsanız sevinirim.İyi çalışmalar

İnanın 2 gündür bu ve diğer sorunlarla ilgilendim. Testler yaptım. Hem Windows 7 hem de XP (sp3) de denemeler yaptım. WinRAR 3.92 ile testler yaptım. Arşiv koruması aktif değilken herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Zaten Arşiv koruması aktifse belirtilen dizinlerden RAR, ZIP veya normal şekilde dosya çekilemiyor.

Arşiv korumasını devre dışı bıraktım. Arşiv korumasına eklenen bir dizin içindeki FALANCA.RAR dosyasını istemcinin masa üstüne açabildim. Herhangi bir hata vermedi. Farklı boyutlardaki dosyalarda denedim.

Söylemiş olduğunuz bu sorun diğer arkadaşlarda da oluyor mu bilmiyorum. Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa bana bildirsinler. Ayrıca tam olarak ne yaptığınızıda ekleyiniz. Hatanın veya sorunun başa gösterdiği adımları.

Şimdi siz de sorun oluyor ama diğelrerinde bir sorun yoksa durduk yere bu özelliği devre dışı bırakmak anlamsız olacaktır.
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

Biz oyunlarımızı winzip programı ile sıkıştırarak server'ımızda arşivliyoruz(yaklaşık 10 senedir bu işlemi yapıyoruz.).Zaten belli başlı oyunlarımız makinalarda yüklü oluyor.Ama gün içerisinde müşterilerin başka bir oyun istediğinde bunu arşivden müşteri makinasına winzip ile açıyoruz ve bu takılma olayı oluyor.virüs desek o da değil çünkü 2 cafedede birden bu problemi yaşamaya başladım.Ben şimdilik biraz yavaş olsada geçici olarak oyunların açılmış hallerinide arşivliyorum direk kopyala yapıştır mantığı ile oyunlarımı yüklüyorum...
(winzip 9 ve winzip cline programları kullanıyorum)son sürüm winzipi indirip birde onu deniycem...
adekscafe
İstekli
graphgraph

Tamam ben de WinZIP sürümleri ile bir kez daha denemeler yapayım. Neticeyi yazacağım.
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

Yeni versiyonlada bir değişiklik olmadı.Musonyayı servislerden kapatıp daha sonra yeniden başlattım.Bilgisayar açıldıktan sonra oyun yüklemeye başladım şu anda yükleme devam ediyor.Birde birşey sorayım cmd veya bat dosylarında bir yasaklama yok değilmi?Çünkü biz ikisinide zip açarken kullanıyoruz...
adekscafe
İstekli
graphgraph

Arşiv koruması olduğunda CMD BAT vs. yöntemlerle de koruma çalışıyor. Şimdi sizin asıl sorununuz, koruma aktif olmadığı halde ZIP vs. dosyaları açamamanız. Ben ZIP olayını deniyorum şimdi neticeyi buradan duyururacağım.

Bu arada bağlantı sorunları ile ilgili sorunlar düzeldi mi? Oyunların zırt pırt aşağıya düşmesi.?
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

adekscafe yazan:
Yeni versiyonlada bir değişiklik olmadı.Musonyayı servislerden kapatıp daha sonra yeniden başlattım.Bilgisayar açıldıktan sonra oyun yüklemeye başladım şu anda yükleme devam ediyor.Birde birşey sorayım cmd veya bat dosylarında bir yasaklama yok değilmi?Çünkü biz ikisinide zip açarken kullanıyoruz...

Şimdi birşey dikkatimi çekiti. Arşiv koruması yokken kesilnikle bir hata meydana gelmiyor. Siz yukarıda "donma" yapıyor dediniz. Bunun üzerine DİSK YAZMA YAVAŞLATMASINI aktif yapıp öyle deneme yaptım. Anladım ki sizin disk yazma yavaşlatması devrede olduğundan ağdan (server'dan) istemci makinaya program çekerken yavaşlayarak geliyor. Normal bir durum bu. Oyun kurma işleminden önce disk yazma yavaşlatmasını devre dışı bırakmayı deneyiniz.

Umarım sorun budur!
admin
Yönetici
graph
Download - Satın al

Üste gitSayfa: 12

Ödeme Noktaları

Hesaplardaki alıcı adı M. Murat DİCLE olarak geçmektedir. Ödemelerinizi yandaki banka veya PTT hesabına yatırabilirsiniz.

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA İLETİŞİM SAYFASINDAN BİZE KONUYLA İLGİLİ MESAJ YAZINIZ. VARSA ÜRÜN ANAHTARI VEYA FİRMA ADINIZI DA BELİRTİNİZ.

Yapıkredi bankası

Åžube: Åžirinevler (399)
TL Hesap No: 69019672
IBAN: TR97 0006 7010 0000 0069 0196 72

banka işlemi sırasında IBAN numarasını yazarken aralarda boşluk kullanmayınız.

POSTA ÇEK HESABI

P.Ç. Hes. No:

5 7 8 0 5 3 7

Havale ücreti sadece 1 TL.

You are here: Forum