arşiv koruma çalışmıyor.. - Musonya Software

Musonya Software

• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen GiriÅŸ yada Kayıt.    Kayıp Parola?

arşiv koruma çalışmıyor..
(0 inceleyen) 
İletişim başkanlığınca onaylı bir filtreleme yazılımıdır. İnternet kafeciler gibi toplu internet erişim hizmeti veren firmaların kullanım zorunluluğu olan bir filtredir. Bu ürün hakkındaki görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen bu başlık altında yazınız.
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: arşiv koruma çalışmıyor..
arşiv koruma çalışmıyor.. 1 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0
Win 7 kullanıyorum ve musonya kafe filitre programını bu gün kullanmaya basladım bütün ayarlar istediğim gibi fakat arşiv korumasında hic bi işlev yok mesela \\net\filimler\ olarak dizin ekliyorum ama o dizindeki veriler kopyalanabliyor hala bunun çözümü nedir acaba ?
erkenenes
Yeni üye
Gönderiler: 1
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:arşiv koruma çalışmıyor.. 1 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0
erkenenes yazan:
Win 7 kullanıyorum ve musonya kafe filitre programını bu gün kullanmaya basladım bütün ayarlar istediğim gibi fakat arşiv korumasında hic bi işlev yok mesela \\net\filimler\ olarak dizin ekliyorum ama o dizindeki veriler kopyalanabliyor hala bunun çözümü nedir acaba ?Şuan için Win7'de arşiv kopyalaması olmuyor. Ancak disk yavaşlatma işlemi çalışmaktadır. Yeni çıkartmayı planladığımız sürümde Win7'de de arşiv korumanın çalışması için araştırmalar sürmektedir.

Saygılar.
admin
Yönetici
Gönderiler: 219
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Musonya Software & Internet Technologies
Download - Satın al

Üste gitSayfa: 1

Ödeme Noktaları

Hesaplardaki alıcı adı M. Murat DİCLE olarak geçmektedir. Ödemelerinizi yandaki banka veya PTT hesabına yatırabilirsiniz.

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA İLETİŞİM SAYFASINDAN BİZE KONUYLA İLGİLİ MESAJ YAZINIZ. VARSA ÜRÜN ANAHTARI VEYA FİRMA ADINIZI DA BELİRTİNİZ.

Yapıkredi bankası

Åžube: Åžirinevler (399)
TL Hesap No: 69019672
IBAN: TR97 0006 7010 0000 0069 0196 72

banka işlemi sırasında IBAN numarasını yazarken aralarda boşluk kullanmayınız.

POSTA ÇEK HESABI

P.Ç. Hes. No:

5 7 8 0 5 3 7

Havale ücreti sadece 1 TL.

You are here: Forum