admin yazan:
Merhabalar,
Öncelikle geç cevap verdiğimiz için kusura bakmayınız.
Resimde görünen hata, Server programın PORT inşası sırasındaoluşan bir hatadır. MKF ana programın ihtiyaç duyduğu bir veya bir kaç TCP/IP portu ya kullanılamıyor yada bir başka program tarafından kullanılıyor olabilir.
Bu sorun genellikle anti-virüs veya firewall programları tarafından meydana gelir. Anti-virüs veya firewall programında tibfserv.exe programına ve C:\MKF veya D:\MKF klasörüne güven izni vermelisiniz.
Eğer anti-virüs programı hiç kullanmıyor veya anti-virüs programını UNISTALL ettiğiniz halde hala bu hata geliyorsa, bu sefer kullandığınız kafe yönetim programı ile çakışıyor olabilir.
Bizim bildiğimiz e-cafe, akınsoft, easycafe, handycafe gibi programlarda bir çakışma raporu almadık.
Kullandığınız kafe yönetim programı ve varsa diğer ağ ile ilgili programlarınız hakkında bilgi veriniz.
Ayrıca kullandığınız Windows sürümü ve servis paket numarasınıda belirtiniz.
Merhabalar.
KasperSKY kullanmaktayım ve herhangi bir engelleme yoktu. Defalarca inceledim, daha sonra Windows güvenlik duvarından Filtre programını güvenli olarak ekledim olmadı.
E-cafe kullanmaktayım ve onunla bağlantılı bir çakışma görülmemekte.
Bir kaç kez filtre programını tekrar kurdum yine çözüm olmadı.
En son az önce filtre programını tekrar indirerek kurdum ve ne hikmetse bu sefer çok şükür sorun çözüldü

Teşekkürler..