Yaşanan problemler - Musonya Software

Musonya Software

• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen GiriÅŸ yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Sitemizdeki makalelere ait tartışmalardır. Site içindeki makalelerin veya ürün tanıtım sayfalarının altındaki TARTIŞMA bölümünden yazılan yorumlar burada birikir. Gerek makale altından gerekse de buradaki başlık altından tartışmalara katılabilirsiniz.
Alta gitSayfa: 1
BAÅžLIK: YaÅŸanan problemler
Yaşanan problemler 4 Ay, 3 Hafta önce Karma: 0
Değerli Musonya kullanıcıları,

İstek dışı elimizde olmayan sebepleren ötürü bir hafta kadar sitemiz ve buna bağlı olarak hizmetlerimizde aksaklıklar meydana gelmiştir. Öncelikle sizlere yansıttığımız bu aksaklıklardan ötürü herbirinizden özür dileriz.

Musonya Yazılım tüm hızıyla projelerine devam edecektir. Bu yolda siz değerli kullanıcılarımızın da desteğini almak istiyoruz. Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünlerimizi çevrenizdekilere tavsiye edeceğinizi umut ediyoruz.

Saygılarımızla
Musonya Yazılım
admin
Yönetici
Gönderiler: 87
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Musonya Software & Internet Technologies
Download - Satın al

Cvp:Yaşanan problemler 4 Ay önce Karma: 0
merhaba!

ben size mailde attım ama birde buradan azayım dedim. Justfilter Server ve client programınız kullanıyorum. 30 client problemsiz bağlanıyor. Ancak manuel olarak girdiğim yasaklı sitelere erişim izni devam ediyor. Bunun önüne geçemiyorum. Aslında programı ilk kurduğum zamanlarda bunu engeleyebiliyordum (Yaklaşık iki sene önce kurdum) ama şimdi olmuyor. Mesela hotmail.com, facebook.com, hurriyet.com vb. gibi siteler. Birde MSN yasaklama şansımız varmı. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. kolay gelsin
ffkfaruk
Yeni üye
Gönderiler: 2
graphgraph

Merhaba,

Musonya JUSTFILTER NETWORK adlı programa 3 yıldır destek vermiyoruz. TIB onaylı MUSONYA KAFE FILTRE ile devam etmenizi öneriyorum. JF NETWORK o dönemin tarayıcıları ile iyi iş görüyordu ama o program 5 sene önce yazıldı ve o günen bu yana işletim sistemleri ve tarayıcılar değişti. JF NETWORK proxy tabanlı bir filtreleme programıdır. Muhtemelen tarayıcılarla ilgili sorun yüzünden bahsettiğiniz şeyleri yapamıyorsunuz.

Saygılar
admin
Yönetici
Gönderiler: 87
graph
Musonya Software & Internet Technologies
Download - Satın al

teşekkür ederi kolay gelsin
ffkfaruk
Yeni üye
Gönderiler: 2
graphgraph

Üste gitSayfa: 1
You are here: Forum