URL kelime Kontrolü hakkında - Musonya Software

Musonya Software

• Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen GiriÅŸ yada Kayıt.    Kayıp Parola?

URL kelime Kontrolü hakkında
(0 inceleyen) 
Sitemizdeki makalelere ait tartışmalardır. Site içindeki makalelerin veya ürün tanıtım sayfalarının altındaki TARTIŞMA bölümünden yazılan yorumlar burada birikir. Gerek makale altından gerekse de buradaki başlık altından tartışmalara katılabilirsiniz.
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: URL kelime Kontrolü hakkında
URL kelime Kontrolü hakkında 1 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0
iyi günler murat bey ben daha önceden bu URL kelime kontrolünü aktif olrak kullanıyordum ve url de gecen kelimeler google da aranınca sayfa göstermiyordu.Şimdi ama listede olan kelimelerde yazılsa google gösteriyor ve siteye giriyor.Bu engelleme URL kelime olarak tam olarak nasıl çalışıyor.Birde mp3 kullanımında lisanslama başlamış MÜ-YAP ve MESAM gibi müzik birliklerinden bu lisanslamayı almak istemiyorum ben müzik linklerini o zaman engellemeniz lazım dediler.Bu bu programla yapabilirmiyim yani mp3 leri indirmeye ve dinlemeye girmelerini engellemek konusunda.Bilgi verirseniz sevinirim.Diğer kullanıcı arkadaşlarda bu Müzik Lisanslamı konusunda ne yapıcaklar yorumda bulunursanız sevinirim.
shanguy
Yeni üye
Gönderiler: 4
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp: URL kelime Kontrolü hakkında 1 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0
Merhaba,

URL kelime kontrolü şuan aktif şekilde çalışmaktadır. Hatta daha önceki sürümlerde "start.musonya.net" üstünden yapılan aramalarda URL kelime kontrolü olmuyordu. Şimdiki sürümde bunu düzelttim. Bu yazıyı yazmadan önce XP ve Win7'de tekrar denedim URL kelime kontrol çalışıyır.

URL kelime kontrolünü aktif hale getirmek için Server programda CTRL-H tuşuna veya AYAR menüsünden "program seçeneklerine" giriniz. URL kelime kontrol sekmesindeki kutucuğu işaretleyin UYGULA tuşuna basınız. Sizin kelime listeniz boş olabilir. Ya da yetersiz kelimeler vardır. Mesela listeye SEXY kelimesini ekleyin. Başka bir istemciden GOOGLE, BING, YAHOO v.b sitelerden SEXY diye arattığınızda ERİŞİM ENGELLENDİ mesajı gelecektir.

Bunları yaptığınızda Server program istemcilerin gönderdiği URL'leri kontrol edecektir. Yani bu ayar istemciler için değil sadece Server'i ilgilendiren bir ayardır.

MP3 olayına gelince;
Bunun için müşterilerinizi takip edin. Gelen URL'leri raporlar bölümünden inceleyin. Hem yönetici listesi ile hem de URL kelime kontrol ile MP3 müzik indirmeyi mümkün olduğunca kısıtlayınız. Dosya indirmesini yasaklamak bir çözüm olabilir ama bazı müşteriler içinde sorun yaratabilir. Her indirilen dosya URL içinde de MP3 kelimesi olmayabilir. Bu nedenle adres yasaklamakta çözüm olacaktır. Fakat bu bir çalışma gerektirecektir. Siz ve diğer arkadaşlar buldukça MP3 sitelerini paylaşırsanız veya TIB'in güvenli WEB sitesine MP3 sitelerini şikayet ederseniz bunlar kara listeye eklenecektir.
admin
Yönetici
Gönderiler: 219
graph
Musonya Software & Internet Technologies
Download - Satın al

dediğiniz gibi ayarlarda url kontrol et aktif ve listede kelimelerde yazılı sexy,sex,mp3 gibi ama clientlardan bu kelimeleri girince google dan arama motorlarından girince bu kelimeleri listeliyor hiç uyarıda vermiyor.benim filtre sistemimde bir problemmi var acaba bu özellik daha önceden çalışıyordu.son güncelleme yüklü serverda.
shanguy
Yeni üye
Gönderiler: 4
graphgraph

url kelime kontrol bölümüne bahsettiğinz kelimeleri yazdım yasaklıyor bir sorun yok
biligim
İstekli
Gönderiler: 15
graphgraph
Son Düzenleme: 24/02/2010 01:04 Düzenleyen biligim.

Üste gitSayfa: 1

Ödeme Noktaları

Hesaplardaki alıcı adı M. Murat DİCLE olarak geçmektedir. Ödemelerinizi yandaki banka veya PTT hesabına yatırabilirsiniz.

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA İLETİŞİM SAYFASINDAN BİZE KONUYLA İLGİLİ MESAJ YAZINIZ. VARSA ÜRÜN ANAHTARI VEYA FİRMA ADINIZI DA BELİRTİNİZ.

Yapıkredi bankası

Åžube: Åžirinevler (399)
TL Hesap No: 69019672
IBAN: TR97 0006 7010 0000 0069 0196 72

banka işlemi sırasında IBAN numarasını yazarken aralarda boşluk kullanmayınız.

POSTA ÇEK HESABI

P.Ç. Hes. No:

5 7 8 0 5 3 7

Havale ücreti sadece 1 TL.

You are here: Forum